Maicroft, a co lepiej od nowa zdawac? niz pieprzyc sie z takim kursem?
Likwidują punkty karne
Zwiń
X
-
Kurs jest chyba platny, nie wnikalemAle mozesz w nim brac udzial tylko raz na pol roku albo rok - tu sa sprzeczne informacje i jednorazowo masz -6pkt. Jak ktos duzo pkt lapie to jest to malo oplacalne, bo examin kosztuje jakies 100zl i mamy spokoj, bo licznik sie zeruje, chyba ze teraz cos zrobia tak skutecznego w przepisach, ze nawet to bedzie do bani
Komentarz
-
-
kurs jest płatny w WORD Warszawie 225 zł. jedno szkolenie raz na pół roku eliminuje 6 pkt. karnych tu info http://www.word.waw.pl/
Po złapaniu powyżej 24 pkt. tracimy uprawnienia i konieczny jest ponowny egzamin teoretyczny i praktyczny. A nastawienie egzaminatorów do osób zdających z powodu przekroczenia punktów nie jest za ciekawe, wystarczy, że obleją kilka razy takiego delikwenta i już koszta za każdy egzamin rosną nie licząc odległych terminów pomiędzy kolejnymi egzaminami.
Nie ma co czekać tylko odbyć szkolenie nawet dwa razy w roku i zyskuje się -12pkt. karnych.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAle mozesz w nim brac udzial tylko raz na pol roku albo rok - tu sa sprzeczne informacje i jednorazowo masz -6pkt. Jak ktos duzo pkt lapie to jest to malo oplacalne, bo examin kosztuje jakies 100zl i mamy spokoj, bo licznik sie zeruje, chyba ze teraz cos zrobia tak skutecznego w przepisach, ze nawet to bedzie do baninasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ja bylem na takim szkoleniu. Mialem 18pk i sie troche przestarszylem. Dalem 200zl i mialem spokojNo przynajmniek wiekszy komfort psychisczny. No ale jak sie wtedy na CB pozalowalo to.... Teraz ma CB i 12pkt. PS A tak pozatym miski sa strasznie cieci na ludzi z batami :twisted:
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Techno200miski sa strasznie cieci na ludzi z batamiZamieszczone przez MaicroftZ tego co wiem, po osiagnieciu 24 pkt dostajesz pismo z WORD, abys udal sie do nich w celu ustalenia terminu egzaminu, prawo jazdy masz dalej i jak nie zdasz, wtedy zostaje skasowane na miejscuO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
endryu,
wiesz, przewaznie nic sie takiego na nich nie mowi. gorzej ze poprostu trudniej im zlapac tych najszybszych :diabelski_usmiech wiec sie mszcza... :evil:Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZ tego co wiem, po osiagnieciu 24 pkt dostajesz pismo z WORD, abys udal sie do nich w celu ustalenia terminu egzaminu, prawo jazdy masz dalej i jak nie zdasz, wtedy zostaje skasowane na miejscu
aha nie jest to wiedza jaka slyszalem tylko TAK JEST (w sumie mam 0 pkt. :diabelski_usmiech )nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
jednak najlepszym rozwiązaniem jest odbycie szkolenia w celu odpisania tych 6 pkt. karnych, nawet dwa razy w roku i wyłożenie tych kilku stówek niż kombinacje np. z oświadczeniami o zgubieniu prawka. To może się później zemścić-kontrola drogowa, sprawdezenia danych w kartotece kierowców i mogą być DUŻE problemy, włącznie ze sprawą karną.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Witam!!!
ja dostałem wezwanie do wydziału komunikacji, po zgłoszeniu się, otrzymałem pisemko cytuje:"proszę o przedstawienie pozytywnego wyniku egzaminu w terminie do dnia......., nie przedstawienie pozytywnego wyniku egzaminu w w/w terminie zostanie wydana panu decyzja o zatrzymaniu prawa jazdy":, i teraz zaczęły się schody, terminy odległe, trzeba zapisać się na egzamin, napisać podanie o przedłużenie terminu do czasu zdania egzaminu, i tym sposobem nie zostało zatrzymane prawko. egzamin zdałem za drugim razem.
Jeżeli ktoś niema testów, a chce mieć mogę wysłać e-mailem, mój e-mail [email protected]
pozdrówka --- wszystkim zagrożonym powodzenia życzęmając poduchy...nie zapominaj o pasach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasja mam inne pytanie czy coś wiadomo o zmianie pytań bo podobno ma być ich kilka tysięcy z czego parę set jawnych
albo znasz przepisy albo nie - w pierwszym przypadku nawet jak bedzie 10 tys pytan to zdasz, no chyba ze ktos sie uczy na pamiec :evil:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Maicroft, demonizujesz, calkiem niedawno zdawalem na prawko (stad moja wiedza) i 90% pytan samo nasuwa odpowiedz - logiczna i wynikajaca z dotychczasowych doswiadczen drogowych, pozostale 10% to - wstyd sie przyznac - niewiedza i nieznajomosc przepisow ktore to zmienily sie troche od czasu gdy robilem prawko i nawyki (rutynowo/cwaniackie) ktore na przestrzeni lat uznalismy za prawidlowosc.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWidzisz ostatni raz widzialem testy w wersji papierowej, ktore byly glupie, co potwierdzalo wiele osob, wersji elektronicznej nie widzialem, bo zdawalem 7 czy 8 lat temunasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBATo miales 15, albo 16 lat:lol:
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz